Tag : е-книги

Култура

#ЧИТАЈДОМА – „ТРИ“ нуди бесплатни е-книги цел месец

Слободен печат
Kniga.mk е мобилна апликација достапна за iOs и Android корисници, која овозможува пристап до голема база на електронски книги, изданија на ТРИ и Паблишер, достапни...