-2.4 C
Скопје

Tag : Драган Јованов

Здравје Магазин Магазин слајдер

Интервју со академик д-р Драган Јованов: Со употребата на фитомедицината успехот кај пациентите е неминовен

Анита Златкова
Академик д-р Драган Јованов при Европската академија на науки, со фитомедицина започнал да се занимава од лична причина, или како што ни откри, по смртта...