• драч. кокаин

Запленети над 10 килограми кокаин во Драч, скриени во контејнери со банани

Во најголемото албанско пристаниште Драч, откриена и запленета е нова количина на кокаин, во контејнер со банани нарачка за компанијата „Alba Exotic Fruit” од Тирана. Полицијата информираше дека била извршена детална контрола во два од контејнерите натоварени со банани, кои пристигнале од Еквадор, во име на споменатата компанија. „Како резултат на деталната контрола, во последниот …

Запленети над 10 килограми кокаин во Драч, скриени во контејнери со банани Read More »