Осум години без Долорес Ламбаша: Хрватската актерка почина на истото место каде што почина и Тоше Проески

Хрватската актерка Долорес Ламбаша почина на 23 октомври 2013 година од повредите здобиени во тешката сообраќајна несреќа кај Славонски Брод, на истата делница од патот каде што шест години претходно загина и Тоше Проески. Делот на автопатот на кој загина и нашиот пејач е еден од најопасните. Таму се случуваат необјаснети сообраќајни несреќи, а официјалната …

Осум години без Долорес Ламбаша: Хрватската актерка почина на истото место каде што почина и Тоше Проески Read More »