Tag : доли остерих

Магазин Магазин слајдер Ретро

10 години го криела љубовникот на таванот, била причина за смртта на сопругот, а потоа имала уште двајца љубовници (ФОТО)

Слободен печат
Родена дамнешната 1880 година некаде во Германија, Валбурга „Доли“ Остерејх била заплеткана во еден од најбизарните скандали во светската историја. Таа се омажила за богат...