• ДКСК

Малиновски за СП: Ајде да им дадеме пари и сè што им треба на ДКСК, па да цениме колку се борат со корупцијата

Дали ќе се искорени корупцијата во Македонија или не зависи од политичката волја да се создадат квалитетни институции, оценува адвокатот Драган Малиновски, поранешен антикорупционер. Според него, ако има силни институции ќе нема потреба од ад-хок решенија со паралелни антикорупциски системи во Владата. – Ајде нека им се даде на надлежните инситуции сè што им треба, …

Малиновски за СП: Ајде да им дадеме пари и сè што им треба на ДКСК, па да цениме колку се борат со корупцијата Read More »