Tag : џорџ р. р. мартин

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Авторот на „Игра на тронови“ конечно со напредок за својата нова книга!

Слободен Печат
Изолацијата се покажала инспиративна за Џорџ. Р. Р. Мартин кој во својот најнов блог напишал дека постигнал значаен напредок во пишувањето на својата нова и...