Tag : џез фест

Вести Култура

Четвртото издание на „Џез фест” започнува да се одржува вечерва во Тетово

Слободен печат
„Џез фест 2019″ од вечерва започнува да се одржува во Тетово. Четвртото издание на „Џез фест” ќе понуди пет настапи на музичари од вечерва до...