17 C
Скопје

Tag : џеф новицки

Останатo Спорт

Ги чекам допинг резултатите за да дознаам дали сум бремен

Слободен печат
Мајк Тајсон во својот подкаст зборуваше со Џеф Новицки, потпретседателот на УФЦ задолжен за здравјето на спортистите и тема на разговот беше допингот. Џеф Новицки...