Tag : ДГСИ

Вести Свет

Француската тајна служба со јавна кампања за вработување

Слобеден печат
Службата за контраразузнавање и судска полиција на Министерството за внатрешни работи има намера да вработи 1.200 нови лица во период од пет години, а за...