Tag : Денот на aлбанската азбука

Вести Македонија

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ по повод 22 Ноември – Денот на aлбанската азбука

И.И.
ВМРО-ДПМНЕ го честита 22 Ноември – Денот на aлбанската азбука, на сите припадници на албанската етничка заедница во Република Македонија. Македонија била и ќе остане...