Tag : ден на словенска писменост

Вести Регион

Денот на словенската писменост во чест на Кирил и Методиј ќе се слави и во Србија

МИА Агенција
Владата на Република Србија на денешната седница го усвои Предлог-законот за дополнување на Законот за државни и други празници со кој предлага 24 мај да...