Вицепремиерот Николовски го доби судскиот спор со поранешниот функционер на ВМРО ДПМНЕ Христијан Делев

Заменикот на Претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, го доби судскиот со поранешниот функционер на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Делев. Основниот граѓански суд Скопје, утврди дека Николовски не го наклеветил Делев и не постапувал злонамерно кон личноста на тужителот Делев. Во судската постапка, е утврдено …

Вицепремиерот Николовски го доби судскиот спор со поранешниот функционер на ВМРО ДПМНЕ Христијан Делев Read More »