Во Дебар од коронавирусот се излекуваа 45 лица

Во Дебар веќе седми ден нема новодијагностицирани со „Ковид-19″ а само уште двајца, од претходно заразените се на домашно лекување. -До сега извршени се повеќе од 250 тестирања,при што позитивни  на „Ковид-19″ се 51 лице,од нив двајца од Центар Жупа. Исто така извршени се повеќе од 50 ретестирања за да се потврди негативниот резултат, односно …

Во Дебар од коронавирусот се излекуваа 45 лица Read More »