Tag : де блазио

Вести Свет

Градоначалникот на Њујорк и неговиот персонал ќе бидат на неплатено отсуство

Слободен печат
Градоначалникот на Њујорк, Бил де Блазио објави дека тој и неговиот персонал ќе бидат на неплатено отсуство една недела поради „невидени буџетски предизвици” што се...