• Dash of Spice

Ќе уживате во секое залче: Дијана Иваноска со заводлив рецепт за галети со праски

Животот навистина може да биде беспрекорно вкусен, а тоа го потврдува и Дијана Иваноска од Тетово, која со својот талент за комбинација на вкусови нè носи на едно исклучително гастрономско патување. Иваноска стои зад инстаграм-профилот „Dash of Spice“ и ни ги открива малите тајни за создавање магија од вкусови. Своите рецепти почнала да ги споделува …

Ќе уживате во секое залче: Дијана Иваноска со заводлив рецепт за галети со праски Read More »