Tag : „Дали сум јас тоа име или таа слика“

Вести Култура

Изложбата „Дали сум јас тоа име или таа слика?“ се отвора утре во МСУ

Слободен печат
Изложбата „Дали сум јас тоа име или таа слика?“ (Am I That Name or That Image?) вклучува дела од колекцијата на солунскиот Музеј на современа...
Вести Култура

Резервирајте си го 27-ми септември за „Дали сум јас тоа име или таа слика“

Слободен печат
Музејот на современата уметност – Скопје за првпат во историјата е домаќин на Музејот на современа уметност „МОМус“ од Солун, соседна Република Грција. Па така,...