Tag : Д-р Орхан Драгаш

Колумни

Опасностa од Бугарското вето

Д-р Орхан Драгаш
Македонците се емотивни луѓе и веројатно тешко го поднесуваат неочекуваниот  “ладен туш” на кој беа изложени, неколку дена отткако беа одушевени поради првиот Европски пласман во...