Промовирана „Психологијата како наука и професија“ од проф. д-р Мирослав Пендаровски

„Психологијата како наука и професија“ е најновата книга на проф. д-р Мирослав Пендароски која беше промовирана на  Меѓународниот Славјански Универзитет – ГАВРИЛО РОМАНОВИЧ ДЕРЖАВИН. Тој е вонреден професор на Факултетот за Психологија при овој Универзитет, каде што предава група предмети. Рецезенти на книгата се проф.д-р Соња Р.Јовановска, проф. д-р Ана Чучкова и проф. д-р Катица …

Промовирана „Психологијата како наука и професија“ од проф. д-р Мирослав Пендаровски Read More »