• Д-р Горан Кунгуловски

ФОТО | Харизматичниот д-р Горан Кунгуловски стапна на лудиот камен

Харизматичниот д-р Горан Кунгуловски, кој е главен директор на Лабораторијата за генетика и персонализирана медицина во „Жан Митрев“, стапна на лудиот камен. Биоинженерот, кој ѝ е познат на македонската јавност по своите детални анализи за коронавирусот, сподели дека стапил во брак со неговата повеќегодишна девојка Ангелина. Од тоа што можевме да го видиме на социјалните …

ФОТО | Харизматичниот д-р Горан Кунгуловски стапна на лудиот камен Read More »