• ЦУК

Буџаку: Во Дебар владее домаќинска култура, сега треба мобилизација не критика

-Информациите медиумите ги имаат секојдневно. Информираноста е на ниво – граѓаните се во тек. Во оваа ситуација е потребна тотална мобилизација и координација на сите, а не барање на ситни грешки, како што тоа го прави опозицијата. Повторувам сите релевантни служби имаат навремена координација и медиумите добиваат од час во час релевантни информации, изјави во …

Буџаку: Во Дебар владее домаќинска култура, сега треба мобилизација не критика Read More »