Tag : Цената на трудот

Вести Економија Слајдер

Цената на трудот во ЕУ највисока во Данска, а најниска во Бугарија

Слободен печат
Германија е меѓу водечките земји во Европа според трошоците за работна сила – секој час работа го чини германскиот работодавач во просек 36,70 евра. Највисока...