Со липосукциска исхрана: Колинда Грабар-Китаровиќ денес изгледа подобро од кога и да е!

Сите кои се запознаени со политиката во регионот знаат дека поранешната претседателка на Хрватска отсекогаш важела за убава жена. Сепак, деловните обврски и бурниот начин на живот кои одат рака под рака со должностите на лидерот на една земја, оставија печат и на неа, а по заминувањето од претседателската функција се посвети на своето здравје …

Со липосукциска исхрана: Колинда Грабар-Китаровиќ денес изгледа подобро од кога и да е! Read More »