18 C
Скопје

Tag : човек оди по жица

Вести Магазин Регион

ВИДЕО I Активност што се граничи со храброст и лудило: Човек оди на жица помеѓу два облакодери во Сараево

Слободен печат
Попладнево во Сараево, поточно во населбата Маријин Двор, неколку граѓани присуствуваа на необичен перформанс, а фокусот беше на едно лице кое одеше на жица помеѓу...