Ова интервју со Александар Прокопиев ВРЕДИ да го прочитате

Често има повод за разговор со Александар Прокопиев, еден од најпродаваните наши писатели во странство – час награда ваму, час таму, час објавена книга ваму, час таму – па дури и, во меѓувреме, кога нема повод, Сашо е секогаш интересен соговорник за слушање и читање. Овојпат, повод за закажаниот разговор беше големиот успех во странство …

Ова интервју со Александар Прокопиев ВРЕДИ да го прочитате Read More »