Да се носи или не: Чокерот и неговата интригантност

Од предрасудите дека  тие се само за промискуитетни девојки, преку сеќавањето дека ние и нашите пријателки ги имавме во детството, до познатите светски ѕвезди кои почнаа да ги носат секојдневно минатата година. Од пластичните што ги добивме во 90-тите и раните 2000-ти во пакувања за грицки до трката на модни дизајнери денес да ги направат …

Да се носи или не: Чокерот и неговата интригантност Read More »