• Чиста околина

Нов албум: „Чиста околина“ го објавија „Avant-garde fatiguée“

Tочно дваесет и пет години по култното деби „Новиот аспект на старата школа“ хип-хоп бендот „Чиста околина“ го објавија повратничкиот албум „Avant-garde Fatiguée“. Албумот беше најавен со сингловите „Си играме со рапот“ и „Малку поети“, а објавен е под етикетата „Филтер лабел“. Музички, новиот албум на „Чиста околина“ ја задржува бескомпромисноста по која се познати, …

Нов албум: „Чиста околина“ го објавија „Avant-garde fatiguée“ Read More »