Tag : честитк

Вести Македонија Слајдер

Џафери: Илинден е симбол на стремежот за подобро утре,напредок и повисоки вредности

Слободен печат
Иако оваа година не се обраќам од Мечкин Камен, на овој начин на ви го честитам големиот празник 2 Август – Денот на Републиката. Илинден...