13 C
Скопје

Tag : чешки весник

Вести Свет

ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ЗАКЛУЧИЛА: Чешкиот премиер Бабиш е во судир на интереси

Слободен печат
Европската комисија утврди дека чешкиот премиер Андреј Бабиш е во судир на интереси заради неговата поранешна деловна империја што ја остави во надлежност на фондови,...