Од 20 јуни Скопје домаќин на меѓународен детски тениски турнир

Од 20 до 25 јуни во Скопје ќе се одржи меѓународниот детски тениски турнир „Cherry Cup Skopje” кој е сличен на турнирите што се организираат во Белград Умаг и Дубровник. Турнирот се организира по трет пат, а на него ќе учествуваат деца на возраст од 5 до 14 години кои ќе се натпреваруваат во седум …

Од 20 јуни Скопје домаќин на меѓународен детски тениски турнир Read More »