Tag : Чен Бо

Вести Регион Свет

Кинеската амбасадорка во Белград Чен Бо: „Не ја прикриваме епидемиолошката состојба“

Слободен печат
Кинеската амбасадорка во Белград Чен Бо ги отфрли обвинувањата дека Кина ја прикрива епидемиолошката состојба и истакна дека тие се лага што се користи со цел да се прикријат податоците за неуспехот...