-1.3 C
Скопје

Tag : Челична конструкција

Вести Македонија Слајдер

Решение на Општина Центар: Рок од три дена за отстранување на челичната конструкција пред гостилницата „Аманет”

Слободен печат
Општина Центар донесе решение со кое му наложува на инвеститорот да ја отстрани челична конструкција со димензии 10×11 метри пред деловниот простор на гостилница „Аманет”,...