ВИДЕО | Можност да станете сопственик на имресивен замок и 4,5 хектари лозје : На продажба швајцарски дворец стар 800 години

Еден швајцарски дворец е понуден на продажба. Станува збор за замокот „Château Le Rosey“ стар 800 години. Дворецот нуди поглед на селото Бурсен, кое се наоѓа помеѓу Женева и Лозана, а нуди поглед и на Мон Блан и езерото Леман, пренесува „Дејли меил“. Во внатрешноста на замокот се наоѓаат 10 спални соби и 8 купатила, …

ВИДЕО | Можност да станете сопственик на имресивен замок и 4,5 хектари лозје : На продажба швајцарски дворец стар 800 години Read More »