Советот на Општина Желино за претседател го избра Бујар Бафтијари од Движење Беса

Советот на Општина Желино на денешната седница избра претседател – советникот Бујар Бафтијари од Движење Беса. Тој ја доби поддршката на десет, од вкупно 19 советници. -Им благодариме на сите советници на општина Желино кои на денешната седница покажаа висока свест и политичка зрелост и кои наместо да ги опструираат проектите на општината решија да …

Советот на Општина Желино за претседател го избра Бујар Бафтијари од Движење Беса Read More »