15.8 C
Скопје

Tag : bugs bunny

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Легендарниот Ушко Долгоушко денес полни 83 години

Слободен Печат
Во далечната 1938 година, на 30 април, беше емитуван цртан филм во кој непослушен зајак си поставува свои правила во шумата. Ушко Долгоушко или „Bugs...