24 C
Скопје

Tag : бројки

Вести Македонија Слајдер

Денеска се регистрирани 1.302 нови случаи на коронавирус, пријавени се 51 починато лице

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.438 тестирања, а регистрирани се 1.302 нови случаи...
Вести Македонија

Денеска се регистрирани 301 нови случаи на коронавирус, пријавени се вкупно 37 починати лица

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 1.431 тестирања, а регистрирани се 301 нови случаи...
Вести Македонија Слајдер

Денеска се регистрирани 1.394 нови случаи на коронавирус, 45 лица се починати

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.920 тестирања, а регистрирани се 1.394 нови случаи...
Вести Свет Слајдер

Третиот бран коси по Балканот и низ Европа: Ново заклучување на држави, ситуацијата се подраматична

Слободен печат
Третиот бран на пандемија на коронавирусо ги погодува европските земји, од кои повеќето одлучуваат за нови мерки или ги продолжуваат старите. Поради ширењето на нови...
Вести Македонија

Денеска се регистрирани 1.422 нови случаи на коронавирус, пријавени се 33 починати лица

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.277 тестирања, а регистрирани се 1.422 нови случаи...
Вести Македонија Слајдер

Денеска се регистрирани 1.264 нови случаи на коронавирус, 29 лица починаа

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.897 тестирања, а регистрирани се 1.264 нови случаи...
Вести Македонија

Денеска се регистрирани 1347 нови случаи на коронавирус и 17 починати лица

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.096 тестирања, а регистрирани се 1347 нови случаи...
Вести Македонија

Денеска се регистрирани 1056 нови случаи, 25 лица се починати

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.728 тестирања, а регистрирани се 1056 нови случаи...
Вести Македонија

Регистрирани 1.216 нови случаи на ковид-19, 15 лица починаа

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.761 тестирања, а регистрирани се 1.216 нови случаи...
Вести Македонија

Регистрирани се 999 нови случаи на ковид 19, 24 лица починаа

Слободен печат
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.627 тестирања, а регистрирани се 999 нови случаи...