дома Тагови бројчаник

Таг: бројчаник

Актуелно

Електромобилноста во фокусот на денешното одбележување на ЕНМ 2018

Одбележувањето на Европската недела на мобилност 2018 денеска продолжи со традиционалниот саем во Техничкиот кампус на електрични возила со презентации на електроавтомобили и е-скутери,...