Tag : броба

Вести Економија

Завршна конференција на твининг проектот на ЕУ во Скопје

Слободен печат
Денес се одржа завршната конференција на проектот финансиран од ЕУ „Јакнење на капацитетите на системот за борба против фалсификување евра”. Проектот траеше осум месеци, со...