Tag : бред бит

Еспресо Шоу биз

БРЕД ПИТ пред полна сала открил кој СРБИН го обожава

Слободен печат
На фестивалот во Венеција, кога на прес-конференцијата српската новинарка му се претставила на Брет Пит и му рекла дека доаѓа од Србија, глумецот ја поздравил...