• брдо

Димитров: Во следниот период или ќе го обновиме кредибилитетот на ЕУ или ќе го загубиме

Вицепремиерот за европски прашања, Никола Димитров пред почетокот на неформалната средба на министрите за европски прашања од земјите од ЕУ, кој се одржува во Брдо, Словенија вели дека добро е што земјите кандидати се тука заедно со земјите членки на Европската унија да се разговара за актуелните прашања. Тој исто така истакна дека ќе го …

Димитров: Во следниот период или ќе го обновиме кредибилитетот на ЕУ или ќе го загубиме Read More »