• божиќна елка

Зошто Вашата мачка толку многу ја сака новогодишната елка?

Божиќ е најубавото време од годината… а за мачките, тоа значи дека е време да ги распарчат сите ваши најубави празнични украси. Очигледно елката оди прва. Сопствениците на мачки може ќе се во искушение да го наречат однесувањето на мачките како типично недолично, но експертите велат дека има научна причина зошто мачињата не можат да …

Зошто Вашата мачка толку многу ја сака новогодишната елка? Read More »