12.8 C
Скопје

Tag : бока конга

Забава Магазин Сцена

ФОТО | Звучни имиња, една сцена – Бока Конга, Таско и Чода одат заедно на едномесечна турнеја

И.Ј.
После долг период музичарите повторно се враќаат на сцената. Изминатиот викенд се отвори сезоната и конечно чукна конгата на Бока. Велат, каде е забавата таму...