Tag : bliznaci

Магазин Магазин слајдер Семејство

Близнаци се, а имаат различна боја на кожата!

Слободен печат
Стејси, 31-годишна мајка од Нигерија, немала поим дека фотографиите на нејзините бебиња родени во февруари лани ќе го обиколат светот. Браќата Даниел и Давид се...