ИНТЕРВЈУ со Александар Ристоски: Сакам предизвици, боксот смирува и нè учи да имаме контрола!

„Слободен печат“ направи интервју со младиот и талентиран македонски боксер, кој чекор по чекор напредува, Александар Ристоски кој е државен шампион, а на Меморијалниот турнир во Приштина освои златен медал. Секогаш подготвен за борба во рингот, тој е дел од боксерскиот клуб Шкендија Но Лимит Тетово и отсекогаш го привлекувале боречките вештини. Што треба да …

ИНТЕРВЈУ со Александар Ристоски: Сакам предизвици, боксот смирува и нè учи да имаме контрола! Read More »