Стил на неделата: новинарката Ивана Настеска

– Не можам да одолеам кога ќе видам некој што носи сако или капут, а притоа ги комбинира со старки како Доктор Ху. Ја избрав новинарката Ивана Настеска, пред сè, затоа што е природна. Умее сосема шармантно да користи само црвен кармин, без никаква друга шминка. Впечатлива е во секоја смисла. Почнувајќи од специфичната фризура, …

Стил на неделата: новинарката Ивана Настеска Read More »