18 C
Скопје

Tag : Биљана Матијашевиќ

Колумни СП Неделник

И премиерот на мета на мафијата

Биљана Матијашевиќ/Вијести
Премиерот на Црна Гора, Здравко Кривокапиќ, минатата недела изјави дека и тој добил заканувачки пораки од криминалните кланови, но не им придал важност, бидејќи со...