Tag : беше еднаш во холивуд

Колумни

Беше ли еднаш во Холивуд!?

Слободен печат
Верувам дека секој фан на работата на Тарантино сакал да види како тој гледа на едно од најбруталните убиства во историјата на Холивуд и крајот...
Ви Препорачуваме Магазин Филм и ТВ

Новиот филм на Тарантино урива рекорди!

Слободен печат
Новиот филм на Тарантино ги исполни очекувањата во текот на првиот викенд од неговото прикажување во Америка и истовремено го потсети Холивуд дека квалитетот и...
Магазин Филм и ТВ

БРЕД, ЛЕО И МАРГО БЛЕСНАА: Канска премиера на „Беше еднаш во Холивуд“ (ФОТО)

Слободен печат
Пред точно 25 години Тарантино исто така промовираше свој филм на Канскиот фестивал и тоа „Евтини приказни“....