ТАГОВИ Posts tagged with "БЕСА"

Tag: БЕСА

Колумни

Чие е нашето гомно?

А гомното нема да биде исчистено сè додека се смета дека „никој не е должен да го избрише, освен личноста што го направила“. А...

Придружете ни се Facebook