Tag : „бекстоп“

Вести Свет

Британија е на тест кој НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОЛОЖИ

Слободен печат
Со барањето да најде замена за решението за ирската граница или т.н. „бекстоп“, Европската Унија ја стави Велика Британија на тест кој не може да...