• бегство

Каде се криел Мијалков и кој му јави за претресот?

Среќен крај на државните власти им приреди поранешниот шеф на тајната полиција Сашо Мијалков, по кого цела држава 24 часа трагаше за да го најде, а тој, како што самиот изјави, кога слушнал дека го бараат, од дома веднаш отишол во Кривичниот суд во Скопје и сам се пријавил докажувајќи дека не е во бегство. …

Каде се криел Мијалков и кој му јави за претресот? Read More »